PIZZA PRONTO STABROEK

PIZZA PRONTO STABROEK 15 jaar ervaring

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1160 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Pronto Stabroek. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2022 om 20:50 Eten meer dan 2 uur op moeten wachten! Dan is je zin in pizza ver zoek hoor. Laatste keer dat ik hier heb besteld.
26 mei 2022 om 6:07 Het was super lekker
21 mei 2022 om 21:15 Lekker
21 mei 2022 om 15:12 De pizza 4 formaggi was veel te zout, ik denk dat dat kwam door de fetakaas.. Voor de rest was het pizzadeeg lekker. Lookbroodje was heel basic, weinig look smaak.
19 mei 2022 om 20:04 De pizza was niet erg lekker. De doos was nat van het vet. Geen smaakvolle pizza. Er mistten kruiden, de groenten waren niet gaar etc.
18 mei 2022 om 7:16 Vriendelijke service, lekkere warme pizza's
16 mei 2022 om 11:56 W s zelfs nog later dan 90 minuten, maar kon je niet aanduiden… Kwaliteit scheelt echt van keer tot keer. Nu was hij wel heeeel hard aangebakken en niet echt warm meer…
13 mei 2022 om 22:59 Heel lekker, maar lange wachttijd. 59minuten beloofd maar was 90 minuten
13 mei 2022 om 22:15 Pizza lauw en veel te laat bezorgd. Echt niet tevreden
21 apr 2022 om 21:11 Ik heb zelf nummer moeten opsnorren om meer te weten over bestelling. De opmerking om in te bellen daar niet elke besteller perse in een huis woont(soms ook een bedrijf)is niet gelezen. Lookbrood was net rubber en de pasta te hard gekookt en lauw
20 apr 2022 om 9:58 Alles was in orde.